"Sessiz katil" olarak isimlendiriliyor! Kronik enflamasyonla mücadelede doğal silahlarımız açıklandı! İşte o besinler...

"Sessiz katil" olarak adlandırılan kronik inflamasyon, birçok ciddi hastalığın tetikleyicisi olabilir. Ancak, beslenme alışkanlıklarımızı değiştirerek bu durumla savaşmak mümkün. Peki sessiz katil olarak bilinen inflamasyon nedir? İnflamasyon ile nasıl başa çıkılır? İnflamasyona karşı doğal silahlarımız neler?

Bağışıklık sistemimizin temel tepkisi olan inflamasyon, vücudumuzu enfeksiyonlara karşı korur. Ancak uzun süreli ve kontrolsüz inflamasyon, kalp hastalıkları, diyabet ve hatta kanser gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Peki sessiz katil olarak bilinen inflamasyon nedir? İnflamasyon ile nasıl başa çıkılır? İnflamasyona karşı doğal silahlarımız neler?

Kadir Ezildi'nin tesettürlü nişanlısının türbansız hali yayınlandı! "O vahşi yaptı, kendi ailemden şüphelenmiyorum" İsrail'in gözü döndü: Gece boyunca tüm Ortadoğu’ya saldıracağız! Altın fiyatları düşüşte! Meteoroloji'den 7 kent için gök gürültüsü, sağanak ve rüzgar uyarısı! Galatasaray taraftarını kahreden Victor Osimhen haberi: Çıkış maddesi!