Sevenleri ani vefatı nedeniyle şok yaşadı! Ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın ölüm nedeni hakkında çıkan sihirli serum iddiası doğru mu?

SİHİRLİ SERUM TEHLİKELİ Mİ?

Kontrolsüz üretim: Bu serumların üretim koşulları ve içeriği hakkında yeterli bilgi bulunmuyor. Steril olmayan ortamlarda hazırlanmaları, enfeksiyon riskini artırıyor.
Yanlış teşhis ve tedavi: Bu serumlarla hastalıkların tedavi edilebileceği yönündeki yanlış inanış, kişilerin gerçek hastalıklarını görmezden gelmelerine neden oluyor.
Alerjik reaksiyonlar: Serumun içindeki maddelere karşı alerjik reaksiyonlar, anafilaksi gibi hayatı tehdit eden durumlara yol açabiliyor.
Kalp ve solunum sorunları: Yanlış dozajda uygulanan serumlar, kalp ve solunum sisteminde ciddi sorunlara neden olabiliyor.

EVDE SERUM UYGULAMAK RİSKLİ Mİ?

Sterilite eksikliği: Evde steril koşullar sağlamak oldukça zor. Bu da enfeksiyon riskini artırıyor.

Dozaj hataları: Yanlış dozajda uygulanan serumlar, ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor.
Acil durumlarda müdahale güçlüğü: Evde uygulanan bir serum sırasında ortaya çıkabilecek herhangi bir olumsuz durumda, tıbbi yardım almak zaman alabilir ve bu durum hayati tehlike oluşturabilir.

ALTINDA PEŞ PEŞE ZİRVE Polis katili Piton 82 grubu üyesi mi? Galatasaray'a derbi galibiyetini zehir eden haber! Taraftarlar yıkıldı 'Damatsız düğün' yaparak fenomen olan Kübra'nın veda mektubu... Şeyda polisi şehit eden katil hiç cezaevine girmemiş! SGK'dan milyonlarca çalışan emekliyi ilgilendiren düzenleme!