Sevil Üstekin'e veda! Son yolculuğuna uğurlandı

Sevil Üstekin'in cenaze namazı, Erenköy Galippaşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılındı. Erol Evgin, yaptığı açıklamada 1980'de Üstekin ile sahneye çıktıklarını belirterek; "Turnelerimize gelirdi, dönem dönem bize katılırdı. Çok zarif bir hanımefendiydi. Çok iyi bir aktristi. Mekânı cennet olsun, nurlar içinde yatsın" dedi.

Oyuncu Ulvi Alacakaptan ise Sevil Üstekin ile aynı dönemde profesyonel oyunculuğa başladıklarını aktararak; "Ben, Dostlar Tiyatrosu'ndaydım. O da LCC'de idi. LCC'den çok büyük oyuncular çıktı. Sevil, onlardan biriydi. Bazı oyuncular ne oynuyorsa seyretmek istersin. Sevil, onlardandı. Doğuştan oyuncuydu. Sessiz şöhretlerden biriydi" şeklinde konuştu.

Yeşilçam'da yaprak dökümü yaşandığına dikkati çeken Ulvi Alacakaptan, oyuncuların tiyatro sanatına sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.

Sanatçının cenazesi, kılınan namazın ardından, Merkezefendi Mezarlığı'na defnedildi.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum