SGK'da EYT mesaisi! Çalışan EYT'li nasıl bir yol izleyecek?

EYT yasa tasarısının Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, SGK önlerinde uzun kuyruklar oluştu. Yaşanan yoğunluğa yeni bir çözüm geldi. Çalışan EYT'lilerin emeklilik başvurusu için SGK merkezine gidip "SGK'dan emekli olur" yazısı almasına gerek kalmadı. e-devletten alınacak bilgi ve belgeler de "emekli olur" belgesi yerine geçecek. Peki çalışan EYT'liler nasıl bir yol izleyecek? Detaylar haberimizde...

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş emeklilik dilekçesi vermeye başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu merkezlerinde yoğunluk oluştu. Çalışmaya devam edecek binlerce EYT'li "emekli olur" yazısı alamadı, SGK kapısından geri döndü.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!