Sıcak havada buram buram ter dökenler müjde! Aşırı terlemeye 5 müthiş çözüm...

1. Doğru Kıyafet Seçimi:

Pamuklu ve nefes alabilen kumaşlardan üretilmiş giysiler tercih edin. Sentetik ve dar giysiler terlemeyi artırır. Terletmeyen deodorantlar ve antiperspirantlar kullanın. Bol ve açık renkli giysiler tercih edin.
Güneş ışınlarından korunmak için şapka ve güneş gözlüğü kullanın.

2. Düzenli Beslenme ve Su Tüketimi:

Bol su için. Susuz kalmak, terlemeyi artırır. Günde en az 2-3 litre su içmeyi hedefleyin. Kafeinli ve alkollü içeceklerden uzak durun. Bu içecekler dehidrasyona neden olarak terlemeyi artırır. Baharatlı ve acılı yiyecekleri sınırlayın. Bu yiyecekler terlemeyi tetikleyebilir. Düzenli ve sağlıklı beslenin. Dengeli bir beslenme, vücudunuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri almasını sağlayarak terlemeyi kontrol altına almanıza yardımcı olabilir.

3. Düzenli Egzersiz:

Düzenli egzersiz yapmak, genel terlemeyi azaltabilir ve stresi azaltabilir. Haftada en az 150 dakika orta tempolu egzersiz yapmayı hedefleyin.
Egzersiz yaparken pamuklu ve nefes alabilen spor kıyafetleri giyin.
Egzersizden sonra bol su için.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Kan donduran itiraflar: Oraya seni öldürmeye gelmiştim