Sigara getiren uygulamalar var mı? Getir sigara getiriyor mu? Satıyor mu?

Sigara getiren uygulamalar var mı? Sokağa çıkma yasağında market ve bakkalların kapalı olması nedeniyle sigarası biten vatandaşlar Getir üzerinden sigara siparişi verilip verilmeyeceğini merak eder oldular. Getir sigara getiriyor mu? Getir sigara satıyor mu? Sigara siparişi uygulaması var mı? İşte detaylar…

Sigara getiren uygulamalar var mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağında saat 20.00’dan sonra market ve bakkalların kapalı olması yüzünden sigarası biten vatandaşlar internet üzerinden sigara siparişi verilebilecek uygulamalar listesini aramaya başladı. Peki, Getir sigara satıyor mu? Getir sigara getiriyor mu? sorusunun cevabı en çok aranan kelimelerden biri olmaya yine aday gösterilmekte.

Hafta sonu yasaklarında sigara satışı yapan yerler vatandaşlar tarafından büyük bir rağbetle takip edilmekte. Mevcut yasakların başladığı saat 20.00’dan sonra market ve bakkalların kapalı olması ve bunun yanında da sokağa çıkma yasağının başlaması sigarası biten vatandaşlar için yeni bir çözüm yolu arayışına girmelerine sebebiyet verdi.

2016 senesinde faaliyetlerine başlayan ve özellikle de mobil üzerinden sıkça kullanılan uygulamalardan biri olan Getir de sigara satılıp satılmadığı merak konusu oldu. Ancak tüm aramalara rağmen Getir uygulamasında sigara satılmadığı bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Getir uygulamasında sigaranın yanı sıra alkol ürünlerinin de satılmadığı belirlendi.

Sigara siparişi verilebilen uygulamalar var mı?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı sonrasında henüz internet üzerinden sigara satışı yapan uygulamalar bulunmamakta.

Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti DMM'den '1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi' açıklaması Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir...
Sonraki Haber