Sığınaklardan çıkamıyorlar! Bölücü terör örgütü PKK/YPG kara propagandaya sarıldı

Ankara TUSAŞ saldırısı sonrası TSK topçuları ve MİT SİHA’larından büyük darbe yiyen PKK/YPG’nin çareyi algı operasyonunda aradığı anlaşıldı. Bölücü örgütün aldığı ağır darbe sonrası ölen teröristleri sivil, kaldıkları yerleri de yerleşim yeri olarak göstermeye çalıştığı ortaya çıktı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye, bölücü terör örgütleri ile mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Suriye’nin kuzeyinde yuvalanan bölücü terör örgütü PKK/PYD, Ankara TUSAŞ saldırısı sonrası TSK topçuları ve MİT SİHA’larından büyük darbe yediği ortaya çıktı.

Sabah saatlerine kadar misli ile yapılan misilleme sonucu örgütün ikisi üst düzey çok sayıda teröristinin etkisiz hale getirildiği belirlendi. Mehmetçik ve MİT’ten çok ağır darbe yiyen bölücü örgüt sözde yöneticilerinin, saklandıkları sığınaklarda şok geçirdikleri bildirildi.

KARA PROPAGANDAYA SARILIP ÇARESİZCE DEBELENİYORLAR

Bu arada, bölücü terör örgütü PKK/YPG’nin misillemeden kurtulmak için çareyi her zaman ki gibi kara propaganda yaparak, algı operasyonunda aradığı anlaşıldı. Bölücü örgütünün gece boyu 32 hedefin vurulmasının ardından ölen teröristleri sivil, kaldıkları yerleri de yerleşim yeri olarak göstermeye çalıştığı kaydedildi. Terör örgütünün geçen sene SİHA atışlarında nokta atışı ile asayiş merkezinde öldürülen teröristleri de sivil diye paylaştığı,daha sonra sülalece PKK'lı olan Zeki Temi ve birliğinin hedef alındığı ortaya çıkmıştı.

KANLI ÖRGÜTÜN SALDIRILARINDA YÜZLERCE SİVİL YAŞAMINI YİTİRİYOR

SuperHaber’in konuştuğu yetkililer, bölücü terör örgütü PKK/YPG’’li teröristlerin,Suriye’de çeşitli sivil yerleşim yerlerine yüzlerce saldırısı olduğuna vurgu yaptı.

Aynı yetkililer, saldırılar sonucu bölgede onlarca kadın, yaşlı ve çocuğun hayatını kaybettiğini ifade ederek, "Özellikle Cerablus, Çobanbey kırsal köyleri, Gandura, Azez, Mare ve Afrin'de onlarca sivil hayatını kaybetti. Dünden beri örgütün medya propaganda kanalları, fotoğraf ve videolar paylaşıyorlar. Bunların gerçek olmadıkları tespit edildi. Deirezzor’da bulunan aşiret ayaklanmalarında, örgütün sniperları ve topçu atışlarında kaç sivil öldü kimse bunları gündem etmedi. TSK ve MİT ile SMO bileşen kuvvetleri, hiçbir zaman sivilleri hedef almadı" şeklinde  konuştu.

Olimpik Lyon - Beşiktaş | Canlı maç anlatımı Fenerbahçe - Manchester United | Canlı maç anlatımı O ürün hakkında flaş karar: İçeriği nedeniyle marketten toplatılıyor
Sonraki Haber