Sıkı durun hızla dünyaya doğru geliyor! Güneşte büyük patlama: Elektrikli cihazlarınız kesilebilir

NASA’dan yapılan açıklamaya göre, Güneş’te çok büyük bir patlama meydana geldi. Yetkililer, elektrik, İnternet, radyo, televizyon yayınlarında kesintiler olabileceğini belirtti. Sadece Norveç’ten görülebilen kuzey ışıklarının Avrupa’dan hatta ülkemizden bile görülebileceği ifade edildi.

NASA’dan acil uyarı geldi. Yapılan açıklamaya göre, Güneş’te çok büyük bir patlama meydana geldi. Jeomanyetik fırtına şu an Dünya’mıza doğru geliyor. Çok şiddetli bir şekilde Dünya’mıza vurması tahmin ediliyor. Elektrik, internet, radyo ve televizyon yayınlarında kesintiler olabilir. Bu geceden itibaren 2 gün boyunca Avrupa ve hatta ülkemizden kuzey ışıkları görülebilir.

NASA PATLAMANIN FOTOĞRAFINI YAYINLADI

NOAA, 2005'ten sonraki en şiddetli patlama olabileceği konusunda uyarı yayınladı. G4 jeomanyetik fırtına olabilir. NASA, Güneş'teki şiddetli patlamanın fotoğrafını yayınladı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Hava Forum'un ifadeleri şöyle:

Güneş'te çok büyük bir patlama meydana geldi. Jeomanyetik fırtına şu an Dünya'mıza doğru geliyor. Elektrik, İnternet, radyo, televizyon yayınlarında kesintiler olabilir. Avrupa ve hatta ülkemizden kuzey ışıkları görülebilir. Gelişmeleri takip ediyoruz.

MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil İsrail onu bulamıyor: Hamas Lideri Yahya Sinwar'ın sırrı belli oldu!
Sonraki Haber