Sıla'nın teyzesi olayın iç yüzünü anlattı: Darbeden çocuk daha önce serbest bırakılmış

Malkara'da ailesi ve komşu çocukları tarafından şiddet ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla beğeğin tedavisi, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde devam ediyor. Sıla'nın teyzesi Aslı Tatar, Sıla soruşturmasındaki son durumu paylaştı. Tacizci komşu çocuklarından birinin daha önce işlediği suçta yaşı küçük diye salıverildiği ortaya çıktı.

TACİZCİ KOMŞU ÇOCUĞU SERBEST BIRAKILMIŞ

Tekirdağ'da beyin kanaması geçirdiği ve cinsel istismara uğradığı belirlenen 2 yaşındaki Sıla (2) adlı kız bebeğin teyzesi Aslı Tatar, tutuklanan çocuklardan birinin ilk olayda serbest bırakıldığını söyleyerek, "Bu çocuk daha önceden darptan dolayı bir karakola gidiyor, şikayet ediliyor, hastaneye geliniyor. 14 yaşındaki bir çocuk tekrar ifadesi alınmak üzere savcılığa çıkartılıyor ve sonradan cezai ehliyeti yok diye serbest bırakılıyor. Yani illaki bu olay buraya mı gelmeliydi?" dedi.

Malkara ilçesinde yaşayan Bakiye Yeniçeri, kızı S.Y.'yi 2 Ağustos'ta Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yeniçeri, vücudunda morluklar olan çocuğunun bıraktığı komşusu tarafından düşürüldüğünü ve yaralandığını söyledi. Muayenesi yapılan S.Y., daha sonra ailesine teslim edilip evine gönderildi. Aile, 8 Eylül akşamı S.Y.'yi yeniden Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. Baygın haldeki S.Y.'yi muayene eden doktorlar, darp izleri ve morlukları görünce durumu polise bildirdi. Durumu ağır olan S.Y., Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Muayene edilen S.Y.'nin beyin kanaması geçirdiği belirlendi, vücudunda fiziksel şiddete uğradığına yönelik bulgular elde edildi ve ameliyat edildi. Hastane ayrıca S.Y.'den aldığı DNA örneklerini incelenmek üzere Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı