Sinema sanatçısı Ahu Tuğba Miami'deki evinde ölü bulundu

Bir süredir ileri seviye astım hastalığıyla mücadele eden ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba ABD'nin Miami şehrindeki evinde hayatını kaybetti. 69 yaşındaki sanatçı bir süre önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle ameliyat olmuştu.

Sinema sanatçısı Ahu Tuğba ABD'nin Miami şehrindeki evinde yaşamını yitirdi.

Astım hastalığıyla mücadele eden 69 yaşındaki sanatçının ABD'nin Miami şehrindeki evinde hayatını kaybetti.

POLİSE KIZI ANJELİK HABER VERDİ İDDİASI

Gazeteci Burhan Akdağ yaptığı açıklamada, Ahu Tuğba'nın rahatsızlandığı sırada evde kızı Anjelik'in olduğunu, polise de kendisinin haber verdiğini söyledi. Akdağ yaptığı açıklamada "Bir hafta önce kendisi ile telefonla uzun uzun konuştum. Aksiliklerin arka arkaya geldiğinden şikayetçiydi. Bir türlü uyuyamadığından bahsediyordu. Yaşamını ABD'de sürdüren Ahu Tuğba, nisan ayında trafik kazası geçirmişti. Oyuncu, 8 saatlik operasyonun ardından 3 hafta yoğun bakımda tedavi görmüştü. Geçtiğimiz hafta da Miami'deki evinde rahatsızlanan Ahu Tuğba, yeniden hastaneye kaldırılmıştı." dedi.

Bakan Tunç duyurdu! Burdur ve Karabük'e idare mahkemesi kuruluyor Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğün sonrası davette ortaya çıktı... MasterChef'te haftanın galibi belli oluyor! 3. dokunulmazlık kimin?
Sonraki Haber