Sinem'e yaylım ateş... Muhalif medya Sinem Dedetaş'a yükleniyor! Perde arkasında ne var?

4 ay önce Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Sinem Dedetaş'ın İBB Başkanlığı'na talip olması muhalif medyayı rahatsız etti. İsmail Saymaz, Sabahattin Önkibar ve Şaban Sevinç gibi isimler peş peşe tepki açıklamaları yaparken "Yaylım ateşinin perde arkasında İmamoğlu sonrası İBB Başkanı olmak isteyen diğer adaylar mı var?" sorusu akıllara geldi.

4 ay önce Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Sinem Dedetaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na şimdiden talip olması muhalif medya tarafından tepki çekti. 

Olimpiyatları izlemek için gittiği Paris'te Habertürk'ten Oray Eğin'e konuşan Dedetaş, “İstanbul’u yönetmeye hazırım” demişti. 

Dedetaş'ın bu açıklamaları İsmail Saymaz, Sabahattin Önkibar ve Şaban Sevinç gibi isimleri rahatsız etti. 

Saymaz katıldığı bir canlı yayında "3 ay önce belediye başkanı olmuş CHP'li siyasetçilerin (Sinem Dedetaş) daha oturdukları koltukları ısıtmadan, hizmet ortaya koymadan bir üst makam için niyet beyan etmeleri acemiliktir. Belediye başkanlarının şunu bilmesi gerekir mesela Üsküdar AK Parti'nin iyi yönettiği yerlerdendir. Orayı kazanmasının nedeni dönemin rüzgarıydı. Hilmi Türkmen gibi başarılı bir belediye başkanını aşmak zorundasın" dedi. 

YAYLIM ATEŞİNİN PERDE ARKASINDA İBB BAŞKANLIĞI'NDA GÖZÜ OLANLAR MI VAR?

Bu muhalif gazetecilerin Dedetaş'a bu kadar yüklenmelerinin perde arkasında İBB Başkanlığı'nda gözü olan başka isimlerin etkisi olabilir. 

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, İmamoğlu sonrası İBB Başkanlığı'na oynuyordu.

Akbank'a ne oldu? Akbank'ta sorun mu var? MasterChef 2024'ün 5. ve 6. eleme adayı kim? Oya İloğulları Gönül Dağı dizisinden Kirli Sepeti'ne transfer oldu...
Sonraki Haber