“Sırf Erden Timur daha önce anlaştı diye Dursun Özbek bitmiş yıldız transferini bozdu! 6 milyon euroya bitmişti iş! Ne Erden nefretiymiş bu, ne yaptı bu adam size?”

Galatasaray'ın yeni yönetiminde olmayan Erden Timur hakkında sosyal medyada yeniden tartışmalar alev aldı. Galatasaraylı taraftarlar Erden Timur'un lehine paylaşımlarda bulunurken, ünlü spor yorumcusu Uğur Karakullukçu şok bir iddiayı gündeme taşıdı. Uğur Karakullukçu'ya göre Timur döneminde anlaşılan yıldız orta sahanın transferi yeni yönetim tarafından iptal edildi.

UĞUR KARAKULLUKÇU: "NE ERDEN TİMUR NEFRETİYMİŞ BU?"

Galatasaray'da son 2 sezonda futbolun bir numaralı ismi konumunda olan Erden Timur, başkan ve yöneticilerle anlaşamayarak yeni yönetimde yer almayarak çekildi. Yapılan transferdeki başarıları, sponsorluk anlaşmaları ve otel, ada, Kemerburgaz inşaatlarında çıkarttığı başarılı işlerle taraftarın sevgilisi olan Erden Timur yine gündemde.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!