Sirkenin bilmediğiniz bir faydası daha! Duş alırken kullanıldığında mantar ve kötü kokuyu önlüyor...

NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Cilt tahrişi: Sirke asidiktir ve hassas ciltlerde tahrişe neden olabilir. Sirkeli su kullanmadan önce cildinizin küçük bir bölümünde test etmeniz önemlidir. Tahriş, kızarıklık veya kaşıntı hissederseniz kullanmayı bırakın.

Denge: Sirke çok asidikse cildinize zarar verebilir. Sirkeli su hazırlarken 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı beyaz sirke eklemeyi deneyin.
Düzenli kullanım: Sirkeli suyun etkisini görmek için düzenli olarak kullanmanız gerekir. Haftada 2-3 kez duştan sonra koltuk altlarınıza sirkeli suyla silebilirsiniz.
Tek başına çözüm olmayabilir: Koltuk altı kokusu veya mantar enfeksiyonu yaşıyorsanız, sirkeli su tek başına yeterli olmayabilir. Doktorunuza danışmanız ve gerekli tedaviyi almanız önemlidir.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı