Dünya genelinde büyük arıza! Banka, borsa, kripto para! Tüm işlemler durduruldu

Bilgi teknoloji firması Crowdstrike, Microsoft'un Windows işletim sisteminde Falcon sensörüyle ilgili çökme raporlarından haberdar olduğunu belirten raporda şu ifadelere yer verdi: “Crowdstrike destek birimiyle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Crowdstrike, Windows'ta Falcon sensörüyle ilgili çökme raporlarının farkındadır”

Microsoft ise hizmet kesintilerinin ardından "hafifletici önlemler" aldığını açıkladı. Şirket, sosyal medya platformu X'te yayınladığı bir gönderide, hizmetlerinde sürekli iyileştirmeler görüldüğünü belirtti. Microsoft, kullanıcıların çeşitli Microsoft 365 uygulamalarına ve hizmetlerine erişimde sorun yaşadığını, bazılarının ise sadece salt okunur modda erişebildiğini duyurdu. Şirket konu ile ilgili “Bu olayı en yüksek öncelik ve aciliyetle ele almaya devam ederken, bozulmuş durumda olan kalan Microsoft 365 uygulamaları için kalıcı etkiyi ele almaya devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları