Dünya genelinde büyük arıza! Banka, borsa, kripto para! Tüm işlemler durduruldu

THY BASIN MÜŞAVİRİ ÜSTÜN: "GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR"

Pegasus ve Türk Hava Yolları da bu arızadan etkilenen şirketler arasında yer aldı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, bilgi sistemlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşandığını belirtti. Üstün, sorunların giderilmesi ve yolcuların mağdur olmaması adına gerekli çalışmaların yapıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Söz konusu aksaklık için özür dileriz. En kısa sürede sizlere bilgi vereceğiz.”

Dünya çapında birçok şirketi etkileyen yazılım problemi olduğundan bahseden Üstün şöyle devam etti: “Kısmi olarak etkilenen operasyonlarımızdaki bu sorunun giderilmesi için gerekli aksiyonlar alınmaktadır. Operasyonlarımız kademeli olarak normal seyrine dönmektedir. Yaşanan aksaklıktan dolayı siz değerli misafirlerimizden özür dileriz”

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...