Sivilleri katleden ABD'nin yıllardır sakladığı fotoğraflar gün yüzüne çıktı! İşte Hadisa katliamının kan donduran kareleri...

Katil İsrail'in en büyük destekçilerinden olan ABD'nin 2005 yılında Irak'ta işlediği Hadisa katliamının saklanan fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu 24 sivili katleden ABD'nin vahşeti gözler önüne serildi.

Irak'ın Hadisa kentinde 19 Kasım 2005 sabahı Amerikan askerlerini taşıyan bir araç bombalı saldırıya hedef oldu. Saldırıda bir asker öldü, iki asker de yaralandı.

SALDIRININ İNTİKAMINI SİVİLLERDEN ALDILAR

Olayın ardından Amerikan askerleri, Irak işgali boyunca genellikle yaptıkları şeyi yaptılar: Kendilerini hedef alan saldırının intikamını sivillerden aldılar.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi