Sivilleri katleden ABD'nin yıllardır sakladığı fotoğraflar gün yüzüne çıktı! İşte Hadisa katliamının kan donduran kareleri...

24 SİVİLİ KATLETTİLER

Sonraki birkaç saat boyunca Amerikan askerleri 24 Iraklı sivili katletti. Patlamanın olduğu yerin yakınlarında, Bağdat'taki bir üniversiteye gitmekte olan 5 erkek sivili vurdular. Ardından bölgedeki üç eve girdiler ve içerideki neredeyse herkesi infaz ettiler. En küçük kurban 3 yaşında bir kız çocuğu, en yaşlısı ise 76 yaşında bir adamdı.

KATLİAMIN FOTOĞRAFLARI GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Katliamın ardından Amerikan askerleri giderek cesetleri numaraladı ve fotoğraflarını çekti. Fotoğraflar, katliamın üzerinden 19 yıl geçtikten sonra gün yüzüne çıktı.

Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferinin perde arkası aralandı! Narin'in amcası ve işçi arasındaki konuşma deşifre edildi!