Siyonist terör örgütünden tehdit! Mescid-i Aksa'yı yaktılar...

Siyonist Tapınak Dağı Aktivistleri Örgütü, Mescid-i Aksa'nın yakında yakılıp yıkılacağı tehdidinde bulunan bir video yayınladı.

This browser does not support the video element.

Tapınak Tepesi Aktivistleri örgütü, mübarek Mescid-i Aksa'nın yapay zeka ile yakılışını gösteren bir video klip yayınladı.

Söz konusu terör örgütü paylaşımında "Yakında bu günlerde, El Aksa'nın yıkılması ve yerine tapınağın kurulması"na göndermesinde bulundu.

Bu, El Aksa'nın maruz kaldığı eşi benzeri görülmemiş saldırıların ışığında gerçekleşmektedir; kuşatma ve çok sayıda saldırı, namazdan toplu secdeye, sûr üflemeye ve adak getirmeye kadar tüm tapınak ritüellerinin yerine getirilmesi, ibadet edenlerin girişinin engellenmesi ve saldırılar sırasında polislerin uzaklaştırılması.

AŞIRI SAĞCI BEN-GVIR, MESCİD-I AKSA'DA SİNAGOG İNŞA ETMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

İsrail Ordu Radyosu'na konuşan Ben-Gvir, mevcut politikanın Yahudilerin Mescid-i Aksa'da "ibadet etmesine izin verdiğini" ileri sürmüştü. Habere göre, "Mescid-i Aksa'ya bir sinagog inşa eder misiniz?" sorusuna Ben-Gvir, "Evet" cevabını vermişti.

İsrail Başbakanlık Basın Ofisi, Ben-Gvir'in ifadeleri sonrası yaptığı yazılı açıklamada, Mescid-i Aksa'daki statükonun değişmediğini savunmuştu.

Zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı! İşte o görüntüler... İşgalci İsrail şimdi de ilkokula saldırdı! Tren, askeri aracı ezip geçti! "En büyük terörist İsrail'dir" deyince meclisten atıldı... ChatGPT'ye dini tercihleri soruldu! 500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Netanyahu'ya yol gözüktü!