SMO’dan tam destek: PKK/PYD Suriye’den mutlaka sökülüp atılmalı!

TUSAŞ’a yapılan terör saldırısı sonrası Türkiye’ye en büyük destek Suriye Milli Ordusu bileşenlerinden geldi. SMO Bileşenleri tek tek yaptıkları açıklamada her türlü teröre karşı Türkiye’nin yanında olduklarını açıkladı. SMO bileşenleri açıklamalarında, ”Geldiğimiz noktada PKK/YPG’nin bölgeden ve Suriye’den sökülüp atılması hem Suriye’nin hem de bölgenin huzur ile istikrara kavuşturulması kaçınılmaz bir gereklilik ayrıca mecburi bir ihtiyaçtır.” ifadelerini kullandılar.

Türkiye dün akşam saatlerinde Ankara Kahramankazan’da bulunan TUSAŞ’a yapılan terör saldırısı ile sarsıldı. Bölücü terör örgütü militanlarının saldırısında 5 kişi yaşamını yitirdi biri ağır 22 kişi de yaralandı.

Hain saldırıyı hangi terör örgütü düzenledi? TUSAŞ saldırısı öncesi hainler güvenlik kamerasına böyle yansıdı! Galatasaray Elfsborg maç özeti ve goller! Youtube geniş özet FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yerine kim geçecek? Instagram kapandı mı? Instagram çöktü mü? Beyoğlu'nda gece kulübünde bir kadını kafese koyup kırbaçladılar!