SMO’dan tam destek: PKK/PYD Suriye’den mutlaka sökülüp atılmalı!

SURİYE MİLLİ ORDUSU BİLEŞENLERİ TERÖRE KARŞI TÜRKİYE’YE TAM DESTEK VERDİ


Öte yandan TUSAŞ’a yapılan terör saldırısı sonrası Türkiye’ye en büyük destek Suriye Milli Ordusu bileşenlerinden geldi. SMO Bileşenleri tek tek yaptıkları açıklamada her türlü teröre karşı Türkiye’nin yanında olduklarını açıkladılar.

Bu bileşenlerden SMO'ya bağlı Sultan Murat Tümeni komutanı Fehim İsa; ”Bölücü terör örgütü tarafından Ankara Kazan’da TUSAŞ’a düzenlenen hain saldırı başta biz Suriye Türkmenleri olmak, üzere Adriyatik’ten Çin Seddi’ne tüm Türkleri mateme gömmüştür.Geldiğimiz noktada PKK/YPG’nin bölgeden ve Suriye’den sökülüp atılması, hem Suriye’nin hem de bölgenin huzur ve istikrara kavuşturulması kaçınılmaz bir gereklilik ve mecburi bir ihtiyaçtır.” dedi.

Hain saldırıyı hangi terör örgütü düzenledi? TUSAŞ saldırısı öncesi hainler güvenlik kamerasına böyle yansıdı! FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yerine kim geçecek? Beyoğlu'nda gece kulübünde bir kadını kafese koyup kırbaçladılar! Terörist Mine Sevjin Alçiçek Hakkari HDP ilçe başkanı çıktı Fenerbahçe'nin Manchester United maçı ilk 11'i belli oldu