Şok iddia: “Mehmet Büyükekşi görevden alınacak! Ali Koç ve Dursun Özbek ise sezon sonu görevi bırakarak veda edecekler: Suudi Arabistan krizinin bedeli…”

Suudi Arabistan’da oynanmadan geri dönülen Süper Kupa krizinin yansımaları devam ediyor. Gazeteci Serdar Ali Çelikler, bu krizin ardından Mehmet Büyükekşi, Ali Koç ve Dursun Özbek için kritik kararların alındığını açıkladı. Serdar Ali Çelikler’e göre Mehmet Büyükekşi görevden alınırken, Ali Koç ve Dursun Özbek de veda edecek.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ, ALİ KOÇ VE DURSUN ÖZBEK GERÇEKLERİ…

Suudi Arabistan’da gerçekleşmesi planlanan Süper Kupa mücadelesi, maç günü yaşanan Atatürk tişört ve pankartları engellemesi sebebiyle bir krize dönüştü ve takımlarımız maçı oynamadan ülkeyi terk etti. Gazeteci Serdar Ali Çelikler, konuyla ilgili bilgi ve tahminlerini kaleme alırken, Mehmet Büyükekşi, Ali Koç ve Dursun Özbek’e dair flaş iddialarda bulundu.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!