Son Dakika: Sivas'ta 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, vatandaş sokaklara indi

Sivas'ta hissedilen bir deprem meydana geldi. 11.29'da meydana gehirde panik yaratan sarsıntı sonrası pek çok vatandaş evinden sokağa indi.elen depremin büyüklüğünün 4.7 olduğu açıklandı. 11.47'de ise 4.1 büyüklüğünde 2. deprem yaşandı.

AFAD verilerine göre Sivas’ta saat 11.29’da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 10 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem şehirde hafif şekilde hissedildi. İlk belirlemelere göre deprem hasara yol açmadı.

Kısa süre sonra, 11.47'de 4.1 büyüklüğünde ikinci deprem yaşandı.

VALİ ŞİMŞEK: OKULLAR TATİL EDİLEBİLİR

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, CNN Türk'e yaptığı bağlantıda "Saha tarama çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar iletilen olumsuz bir durum yok. Deprem sırasında Güneykaya beldemizde bir okulu ziyaret ediyordum. Hissedildi ama uzun süre bir deprem olmadı. Öğrencileri panik sonrası dışarıya aldık. Okulları tatil edebiliriz, değerlendiriyoruz" dedi.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Sivas'ta 10 dakika arayla 4.7 ve 4.1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremin ardından Sivas Valiliği kentte okullarda bir gün eğitime ara verileceğini duyurdu. 

Sivas Valiliği, "Merkeze bağlı Hacıali ve Ağılkaya köylerinde meydana gelen 4.7 ve 4.1 büyüklüğündeki iki depremin ardından 17.10.2024 Perşembe günü il merkezinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir" açıklamasını yaptı. 

CHP’li Belediye Şevval Sam ile milyonluk konser anlaşması yaptı! Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler... Meteorolojiden rapor geldi: Sıcaklıklar düşüyor...
Sonraki Haber