Son dakika YSK'dan Büyükçekmece ve Maltepe kararı!

Son dakika YSK'dan Büyükçekmece ve Maltepe kararı! Yaşanan son dakika gelişmesiyle YSK, Maltepe'de kamu görevlisi olmayan sandık kurulu üyelerinin araştırılması ve Büyükçekmece'yi görüşmek için büyükşehir itiraz sonuçlarının beklenmesi konusunda kararını verdi. Bu gelişmenin ardından internette konu hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki YSK Büyükçekmece ve Maltepe konusunda ne karar verdi? İşte son dakika İstanbul ve Maltepe kararı...

Son dakika YSK'dan Büyükçekmece ve Maltepe kararı! Uzun süredir beklenen Maltepe ve Büyükçekmece'deki seçimlerin son durumu hakkında YSK'dan bir ara karar geldi. Yaşanan bu son dakika gelişmesinin ardından internette YSK, Büyükçekmece hakkında ne karar verdi, İstanbul Büyükşehir ve Maltepe hakkında ne karar verildi gibi sorulara yanıt aranıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. İşte son dakika YSK'dan Büyükçekmece ve Maltepe kararı!

SON DAKİKA YSK'DAN AÇIKLAMA!

YSK, Maltepe İlçe Seçim Kurulundan, MHP'nin sandık kurulu başkan ve üyeleriyle ilgili olağanüstü itirazındaki iddiaları araştırmasını istedi.

YSK, MHP'nin "kısıtlı seçmen" itirazı konusunda, AK Parti'nin başvurusunda araştırılacağı gerekçesiyle, yeniden bilgi istenmesine gerek görmedi.

Yüksek Seçim Kurulu, AK Parti'nin Büyükçekmece ile ilgili itirazını görüşmek için salı günkü toplantıda ara kararda incelenmesi istenen Büyükşehire ilişkin itirazların sonuçlarının beklenmesine karar verdi.

Yalan dizisinde Melike'nin hayalleri bir kez daha suya düştü! TRT Spor yorumcusu Emre Bol'un paylaşımı infiale sebep oldu! Çaykur Rizespor taraftarları takımlarını saha kenarında sorguya çekti!
Sonraki Haber