Son detayları paylaştı! Ak Parti'den emekli olacaklar için 'maaş farkı' açıklaması

2025 yılında emekli olacaklar, 2024 yılında emekli olanlara göre yüzde 35 oranında daha düşük maaş alacak. Konu ile alakalı geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni bir çalışma başlattıklarını söylemişti. Bugün katıldığı bir canlı yayında "maaş farkı" ile alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, çalışmaya yönelik son gelişmeleri açıkladı. İşte detaylar...

AK Parti Grup Başkanı Güler’in açıklamaları şu şekilde: “Sosyal güvenlik kurumu başkanlığı içerisinde Emekli Sandığı, memurlar ayrı bir statüye tabi, kamu işçileri ayrı bir statüye tabi, SGK, Bağkur ayrı bir statüye tabi. Bunlar bakıldığında hepsinin 2024-2025 gibi fark olduğunu görmedik.

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! Bankalarda Akbank teyakkuzu İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi!