Son Nefesime Kadar Oyuncuları Kimler? Son Nefesime Kadar Konusu ve Karakterleri...

Alışılmışın dışında konusu ve hikayesiyle Son Nefesime Kadar dizisi bu akşam görücüye çıkıyor. İlk bölümüne sayılı saatler kala Son Nefesime Kadar oyuncuları ve konusu da araştırılmaya başlandı. Nurgül Yeşilçay'ın başrolde olduğu Son Nefesime Kadar oyuncuları ve karakterlerini sizler için araştırdık.

Son Nefesime Kadar dizisi ilk bölümüyle bu akşam Fox TV'de ekrana geliyor. BBC dizisi Happy Valley dizisinden uyarlama olan Son Nefesime Kadar dizisinin senaryosu Hatice Meryem'e ait. Alışılmışın dışında bir hikayesi olan dizide Nurgül Yeşilçay da bambaşka bir komiser rolüyle karşımıza çıkacak. Peki Son Nefesime Kadar oyuncuları ve karakterleri kimler? İşte detaylar...

Son Nefesime Kadar Oyuncuları arasında Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban gibi yıldız isimler yer alıyor.

Son Nefesime Kadar Konusu Nedir?

Fox TV'nin yeni uyarlama dizisi Son Nefesime Kadar Nurgül Yeşilçay'ın hayat verdiği Mihri Komiser'in kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan hikayesini konu alıyor.

Son Nefesime Kadar Oyuncuları ve Karakterleri

Mihri – Nurgül Yeşilçay

Ferzan – Emre Kınay

Vedat – Ertan Saban

Emel – Begüm Birgören

Gökçe – Rojda Demirer

Emre – Baran Bölükbaşı

Hazan – İpek Filiz Yazıcı

Orman yangını görülen illerde sıcaklıklar yükseliyor mu? Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte günün en çok işlem gören hisse Murat Kurum: Avrupa'nın en güçlülerini inşa ediyoruz!
Sonraki Haber