Son Yaz 14. bölüm

Son Yaz 14. bölüm full izlenmek için yayında. FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Son Yaz 14. bölüm ile tek parça halinde FOXPlay’de.

Son Yaz 14. bölüm ile 2 Nisan Cuma akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Alperen Duymaz ile Ali Atay’ın oynadığı Son Yaz dizisinin son bölümünde; Akgün’ün evlilik çıkışı sonrasında oldukça şaşıran Yağmur sonunda rahata kavuşur. İlişkilerini Yağmur’un ailesine niyetlerinin bu yönde olduğunu belirtmiştir.

Anne ve babasının vereceği tepkiden çekinmekten korkan Yağmur, Akgün’ün hevesini kırmamak adına elinden gelen her şeyi yapar. Kafasında halen bazı soru işaretleri olmasına karşın Akgün’ün heyecanına O’da ortak olur.

Akgün, Selim’in yanında olduğu her dakika arkasından iş çeviriyor gibi hissettiğinden rahatsız olur ve hiç olmayacak bir yerde Yağmur’la evlenmek istediğini Selim’e söyleyiverir.

Halil Sadi tarafından gönderilen fotoğraflar yüzünden Canan zor durumdadır. Fotoğraflar sızdırılırsa itibarı büyük zarar görecektir. Halil Sadi, Selim’in Cemal’i sıkıştırıp, elindeki kanıtı alamaması için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Selim, Canan’ı tehlikeye atmak istemez ve ilk defa bir işin peşini bırakmaya karar verir.

Ancak Canan kendi üzerine oynanmasına çok sinirlenmiştir ve Selim’den durmamasını ister. Bu sırada Selim’e atanan muhakkik gelir. Selim’e karşı keskin ön yargıları olan muhakkik, Canan’ın da olayda parmağı olduğunu düşünmektedir.

SON YAZ 14. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle