Son Yaz 17. bölüm izle

Son Yaz 17. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak foxplay platformunda. 23 Nisan akşamında Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisinin 17. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Alperen Duymaz’ın oynadığı Son Yaz 17. bölüm ile 23 Nisan Cuma akşamında Fox TV ekranlarında yayınlandı. Son Yaz dizisinin 17. son bölümünde; Yakın çevresinde Gökhan’a oldukça şüpheli yaklaşanlar Akgün’ün abisini bulması sevinç ile karşılar.

Canan, Selim’in babasını öğrendikten sonra ona daha yakın davranmaya başlarken Selim de Fatih’in üzerine daha kararlı giderek Korhan’ın cesedini bulmak için mücadele verir. Bu arada Naz’ın Eray’ı sıkıştırmasıyla nihayet cezaevinden çıkan Soner de Gökhan’ın bir sahtekar olduğundan artık iyice emindir. Yağmur’un desteği ile Akgün de bu durumdan iyice şüphelenir.

Selçuk’un çözmeye çalıştığı defterden sürpriz bir isim çıkar. Metin’in babası Boran Yaman’ın Halil Sadi ile ilişkisi olduğunu anlayan Selim onun da peşine düşer ve Boran Yaman’ın avukatı olarak karşısına beklenmedik bir isim çıkar. Fatih için ise çember daralır ve korktuğu başına gelir. Fatih’i Selim’in elinden kurtaran sürpriz bir isim olacaktır.

Bu sırada Yağmur herkesten gizli Gökhan ve Akgün’ün DNA'sını alıp Selim’den test için ricacı olur. Akgün abisiyle ilgili büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktır.

SON YAZ 17. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle