Son Yaz 18. bölüm fragmanı izle

Son Yaz 18. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 23 Nisan Cuma akşamı FOX TV'de yeni bölümü yayınlanan dizinin takipçileri Son Yaz 18. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Ali Atay, Funda Eryiğit ve Alperen Durmaz'ın rol aldığı Son Yaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Savcı Selim'in karısı Canan'ın yeni bölümde Savcı'nın flörtüne karşılık verecek mi merak ediliyor. FOX TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan ve oldukça ilgiyle takip edilen Son Yaz bu akşam 17. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin takipçileri bu akşamki bölüm sonrası Son Yaz 18. bölüm fragmanı izlemek için sosyal medya hesaplarına akın etti.

Yakın çevresindekiler Gökhan'a şüpheli yaklaşsa da Akgün abisini bulduğu için mutludur. Canan, Selim’in babasını öğrendikten sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Selim ise Fatih’in üzerine daha kararlı giderek Korhan’ın cesedini aramaya başlar. Bu arada Naz’ın Eray’ı sıkıştırmasıyla nihayet cezaevinden çıkan Soner de Gökhan’ın bir sahtekâr olduğundan emindir.

SON YAZ 18. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle