Son Yaz Dizisi Bu Sezon Epey İzlenecek! Çünkü Seyirciye Büyük Bir Sürpriz Var! Kaçırmayın

FOX TV kanalının geçen sezon yayına koyduğu ve son derece ses getiren dizisi elbette gerek konusu gerek oyunculukları ile Son Yaz isimli dizi olmuştu. Funda Eryiğit, Ali Atay ve Alperen Duymaz'ın başrolünde olduğu dizi İzmir Çeşme kentinde geçiyordu ve görsel yönü ile öne çıkıyordu.

FOX TV kanalının geçen sezon yayına koyduğu ve son derece ses getiren dizisi elbette gerek konusu gerek oyunculukları ile Son Yaz isimli dizi olmuştu. Funda Eryiğit, Ali Atay ve Alperen Duymaz'ın başrolünde olduğu dizi İzmir Çeşme kentinde geçiyordu ve görsel yönü ile öne çıkıyordu.

Muhteşem bir sezon finali yaparak yaz başlarında ara vermişti. Dizi bilindiği üzere bir savcı ile onun koruması altında olan kişinin başından geçenleri anlatıyordu. 

Sezon Finalinde Neler Olmuştu?

Son Yaz isimli dizinin sezon finalinde tam anlamı ile nefesler tutulmuş ve Funda Eryiğit'in hayat verdiği karakter savcının düşmanları tarafından savcının gözü önünde öldürülmüştü. Bu arada Akgün'de dizinin sezon finali sahnesinde köprü üstünde durdurur ve dizi tam olarak orada sona erer. 

Dizinin sezon finalinde birçok oyuncunun da bir nedenden ötürü İstanbul'a doğru yola çıktığı görülüyordu. Böylece de dizinin adının neden Son Yaz olduğu anlaşılmış oldu. 

Yeni Sezonda Seyirciyi Neler Bekliyor?

Böylesine nefeslerin tutularak yapılan bir sezon finalinden sonra yayınlanan fragmanlardan da görüldüğü gibi yeni sezonda da heyecan hız kesmeyecek gibi görünüyor. Diziden ayrılan karakterler var.

Bunlar arasında Fundan Eryiğit dışında Şebnem Dönmez, Emre Karayel, Erdem Şanlı da diziden ayrılmış durumda. Diziye yeni katılan oyuncular var. Bunların en başında da oldukça önemli bir karaktere hayat verecek olan Birce Akalay geliyor. Kendisi dizide Sare karakterine hayat verecek.

Dizi yeni sezonda gün değiştirdi ve cumartesi akşamları Ana Haber kuşağından sonra yayınlanacak. İlk bölüm 18 Eylül akşamı yayınlanacak.  Dizinin çekimleri artık Çeşme'de değil İstanbul'da geçecek. 

Dizide fragmanlardan da anlaşıldığı gibi bir zaman atlaması yaşanacak ve Akgün ile Selim savcının başka yönlere savrulduğu görülecek. 

İsrail askerleri bir Filistinlinin naaşını tekmeleyip çatıdan attılar! MasterChef yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte fragman... Şenol Güneş'ten dikkat çeken çıkış: Anormal şeyler oldu!
Sonraki Haber