Son Yaz Dizisinde Gökhan Gitti! Yerine Daha Sorunlu Bir Tip Daha Geldi! Arka Sokaklar’ın Yıldızı Artık Burada

Geçtiğimiz sezonda Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayan Son Yaz dizisine karekteri ile çok konuşulacak yeni bir isim transfer oldu. Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Altay, Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Burak Arlıer ve Semih Bağcı otururken senaristliğini ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç yapıyor.

Geçtiğimiz sezonda Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayan Son Yaz dizisine karekteri ile çok konuşulacak yeni bir isim transfer oldu. Başrollerini  Alperen Duymaz, Ali Altay, Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Burak Arlıer ve Semih Bağcı otururken senaristliğini ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç yapıyor.

21 bölüm yayınlanan dizide idealist bir savcı olan Selim Kara'nın, suç dünyası içinde büyümüş alan Akgün'ün yollarının kesişmesi ile başlarından geçen olayları konu ediliyor.

Son Yaz Dizisinin Sevilen Karekteri Olgun Toker Diziden Ayrıldı

Çekimleri İzmir Çeşme'de yapılan Son Yaz dizisine sonradan dâhil olan Olgun Toker canlandırdığı karekter ile dikkatleri üzerine çekerek çok beğenilmişti. İlk olarak Karadayı dizisinden tanıdığımız Olgun Toker, Benim Adım Gültepe, Tatlı Küçük Yalanlar, Şeref Meselesi, Çember, Bir Aile Hikâyesi gibi dizilerde karşımıza çıkmıştı.

Son olarak Arıza dizisinde oynayan Olgun Toker Son Yaz dizisinde psikopat bir karekteri canlandırmış ve dizinin başrol oyuncusu Akgün'ü oldukça zorlamıştı. Ancak senaryo gereği diziden ayrılan Olgun Toker'i aratmayacak bir isim geleceği öğrenildi.

Olgun Toker'in Yerine Gelen İsim Onur Bay

Çocukluğundan bu yana Arka Sokaklar dizisinde rol alan Onur Bay'ın Son Yaz dizisindeki kötü karekter Olgun Toker'i aratmayacağı konuşuluyor. İlk olarak 8 yaşındayken Köpek dizisinde oynayan ve 2006 yılından bu yana Arka Sokaklar dizisinde polis çocuğunu canlandıran Onur Bay, dizinin sezon final yapması ile diziden ayrılmıştı.

Herkes onu Arka Sokaklar dizisinde Tekin Çoban karekteri ile tanımış ve çok sevmişti. Ancak Son Yaz dizisinin kadrosuna dâhil olan Onur Bay dizide en az Olgun Toker'in canlandırdığı Gökhan kadar Akgün'ün karşısında duracak ve zorlayacak bir karekteri canlandıracağı öğrenildi.

20 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete yayımladı! İşte o kararlar... İlk yüzer doğal gaz üretim platformumuz Çanakkale Boğazı'nı geçti... Ukrayna'dan Rusya'ya çok ağır darbe: Havaya uçurdular!
Sonraki Haber