Sosyal medya yeminini bozdu! Dilan Polat yeni kendini tutamadı, kocasıyla poz verip paylaştı

Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın tahliyesinin ardından yaptığı paylaşımla tepki çekmişti. Bir daha paylaşım yapmayacağını ve ailesiyle bir arada olacağını söyleyen Dilan Polat, yine kendini tutamadı. Dilan Polat, eşi Engin Polat ile çekildiği bir kareyi 7 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından paylaştı.

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla tüm gözleri üzerine çeviren Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama, vergi kaçırma, yasa dışı bahis ve suç örgütü kurma suçlamaları nedeniyle kasım ayında tutuklanmıştı. Dilan Polat, 9 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan sonra ilk işi eşi Engin Polat'ı ziyaret etmek oldu. Dilan Polat'ın hasreti Engin Polat'ın tahliyesinin ardından sona erdi. 

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı