Sözde 'Özgürlükler Ülkesi'! Rick Wiles: 'ABD'li politikacılar kız çocuklarına tecavüz ediyor'

ABD merkezli TruNews'in kurucusu Rick Wiles'ın iddiaları dünya gündemine bomba gibi düştü. Wiles ABD'li politikacıların küçük kız çocuklarına tecavüz ettiğini bu nedenle MOSSAD'ın şantajı uğradığını iddia etti.

ABD medyasından TruNews'in kurucusu Rick Wiles'ın iddiaları ABD'yi salladı. Wiles İsrail'in ABD'yi nasıl ele geçirdiğini anlattığı videoda inanılmaz iddialarda bulundu. 

Wiles ABD'li politikacıların küçük kız çocuklarına tecavüz ettiği ve MOSSAD'ın elinde bu görüntüler olduğu için şantaj yaptığını iddia ettiği videosunda şunları söyledi: 

"Liderlerimiz, Yahudilerin Amerika'yı elde tutması için küçük kızlara tecavüz eden aşağılık pisliklerdir. Bu ülkede olan budur. FBI'ımız yozlaşmış, Yüksek Mahkeme yozlaşmış, Adalet Bakanlığı yozlaşmış, medya yozlaşmış, tüm ülke yozlaşmış çünkü biz her şeye kadir Tanrı'dan uzaklaştık ve Kabala uygulayan Yahudilerin ulusu kirletmesine izin verdik.

Cesaret ediyorum. Gerçeğin Amerikan halkına ulaşmasından korkuyorsun. Bu ülkedeki yolsuzlukla ilgili olarak buraya kadar şapkamı çıkardım. ABD'li politikacılar tarafından küçük Amerikan çocuklarına tecavüz ediliyor. İsrail de bunu yararına kullanıyor. İsrail MOSSAD tarafından videoya çekiliyor böylece İsrail, Amerikan politikacılarına şantaj yapıyor.

Bugün Amerika'nın durumu bu.

Tanrı, bu hale geldiğimiz ülkeyi yok etmeli."


Çin lideri Şi Jinping emri verdi: Savaşa hazır olun! Teşkilat'ta o sahne izleyiciyi mest etti! Neslihan ve Altay yakınlaştı Fred: Yeniden bir araya gelme ve çalışma zamanı!
Sonraki Haber