Spor yazarları Galatasaray'ın galibiyetini değerlendirdi: "Siz de duyuyor musunuz inceden o malum marşı?"

LEVENT TÜZEMEN / SABAH:

Maçı izlerken resmen azap çektik. S Sport yetkilileri, yayın anlayışlarını lütfen gözden geçirsinler.

-----------

Ljubljana takımı, Zalgiris gibi otobüs çekme anlayışıyla defans yapmayıp Galatasaray'ın üzerine gidince mücadele gücü yüksek bir maç izledik. Sloven ekibinin bu oyun anlayışı, Galatasaray'ın daha etkili top kullanmasını sağlarken hücumlarda da zengin pozisyonlar yakalamasına neden oldu. İlk golde köşeye akıllı vuruş yapan Kerem ile Barış Alper, kanatları iyi kullandı. Kerem'in çabukluğu, Barış'ın dirençli oyunu, Ljubljana savunmasını fazlasıyla yıprattı. Barış'ı bazen fazla eleştiriyorum ama çalışkanlığına ve inatçılığına alkış tutuyorum. Barış'ın belki top tekniği vasat, vuruş becerisi dengesiz olsa da rakiple mücadeleden asla kaçmıyor ve sahaya tüm gücünü koyuyor.

------------

G.Saray, Torreira'yı arıyor. Takım içinde maalesef Uruguay yıldızın yedeği yok. Ljubljana takımı, Berkan ve Oliveira ön libero olmadıkları için orta alanı zaman zaman kolay geçti. Midtsjö eğer bu görevi yapamayacaksa Torreira'yı yedekleyecek bir oyuncuyu G.Saray mutlaka almalı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı Gençlerin en sevdiği siyasetçi kim? Akaryakıta zam geliyor, tabelalar değişiyor! İşte güncel fiyatlar "Ali Koç bu saçmasapan oyunculara 500 milyon dolar para harcadı" Merakla beklenen 'ısırık' raporu tamamlandı! "İzin aldık gelecektik, vatan sağ olsun"