Şükran Polat, ''Yüreğim artık dayanmıyor' diyerek Dilan Polat'ın mektubunu paylaştı! 'Eziyet, zulüm ediyorlar...'

Kara apara aklama, vergi kaçırma, yasa dışı bahis ve suç örgütü kurma suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat hakkında iddianame hazırlandı. 75 sayfalık iddianame sonucunda Dilan ve Engin Polat için 20 yıldan 40 yıla kadar hapis talep edildi. Tutukluluklarına devam edilen Dilan Polat'tan mektup geldi. Kaynanası Şükran Polat 'dayanamıyorum' diyerek paylaştı.

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Polat çifti davasında hazırlanan iddianame ve istenen ceza gündem oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!