Süleymancılar içinde cemaat lideri Alihan Kuriş'e isyan! "Cemaatimizi devlet düşmanı yaptın, utanmıyor musun?"

Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun, cemaatte Alihan Kuriş isyanı çıktığını açıkladı. İddialara göre cemaat lideri Alihan Kuriş, Balıkesir'de gittiği kursta kovulmaktan beter edildi. Dernek başkanı Kuriş'e "Cemaatimizi devlet düşmanı yaptınız, utanmıyor musunuz?" diyerek tepki gösterdi.

Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun, cemaatle ilgili bomba bir iddia ortaya attı. 

SuperHaber olarak Alihan Kuriş'in FETÖ'den ihraç edilen Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ile görüşerek Türkiye’yi kaosa sürükleme planı yaptığını gündeme getirmiştik. 

Bu iddialar sonrası cemaatte isyan çıktığı öğrenildi. 

Fatih Süleyman Denizolgun, cemaat içinden gelen bir bilgiyi sosyal medya hesabından paylaştı. 

BALIKESİR'DE KOVULMAKTAN BETER HALE GELDİ...

2 gündür mesaj yağmuruna tutulduğunu belirten Denizolgun, Alihan Kuriş'in Balıkesir'de gittiği kursta kovulmaktan beter hale geldiğini anlattı. 

"CEMAATİMİZİ DEVLET DÜŞMANI YAPTINIZ, UTANMIYOR MUSUN?"

Balıkesir'deki kursta Alihan Kuriş aleyhine kalkışma olduğunu açıklayan Denizolgun, dernek başkanının Kuriş'e "Talebeyi bitirdiniz, talebe kalmadı. Cemaatimizi devlet ve millet düşmanı yaptınız, buraya gelmeye utanmıyor musunuz? Hocaları kendine taptırıyorsun, bundan nasıl rahatsız olmazsın? Cemaate ihanet ettin" sözleriyle tepki gösterdiğini belirtti. 

SOHBETİ YAPMADAN KORKARAK KAÇTI

Denizolgun, kendisine gelen mesajlarda Alihan Kuriş'in bu sözlerden sonra sohbeti yapmadan korkarak kaçtığının söylendiğini ifade etti. 

İşte Denizolgun'un o paylaşımı:

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 2025'te kim ne kadar alacak? Okan Buruk için acil ameliyat kararı! Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber