SÜLEYMANCILAR İSRAİL’E NASIL DESTEK VERDİ? ALİHAN KURİŞ CEMAATİ HAMAS İÇİN NE DEDİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Alihan Kuriş liderliğindeki Süleymancılar cematinin İsrail'e desteği ile Hamas’ı kınamalarını ve Süleymancılar'ın Almanya’daki FETÖ projelerini değerlendirdi.

''3.DÜNYA SAVAŞI'NIN KONUŞULDUĞU BİR DÖNEMDE TERÖR ÖRGÜTÜNÜ EZMEK ZORUNDAYIZ''

Bozkurt, ''Birileri Cumhur İttifakı'nı bozmak için plan yapıyor. AK Parti içinde bir grup Cumhur İttifakı'nın politikalarından haz etmediği için dışarı ile bağlantılarını kesmiyor ve bir taarruz yapıyorlar. CHP ile normalleşme sürecinin devam edeceğini sanmıyorum. 3. Dünya Savaşı'nın konuşulduğu bir dönemde terör örgütünü ezmek zorundayız.

''TERÖR EYLEMLERİNE DESTEK VEREN BİR ZAT CHP ÜYESİ OLDU. CHP'YE KARŞI KONUMLANMIŞ İNSANLARI NEDEN PARTİ ÜYESİ YAPIYORSUNUZ?''

Özgür Özel öyle bir işaret verdi ki CHP'de Kılıçdaroğlu'nun devamını getirecek. Terör eylemlerine destek veren bir zat CHP üyesi oldu. CHP'ye karşı konumlanmış insanları neden parti üyesi yapıyorsunuz? CHP içinde PKK terör örgütü çok güçlüdür.

''FETÖ İÇİNDEKİ KAVGAYI KÖPÜRTEREK ÖRGÜTTE YAPMAK İSTEDİKLERİ GÜLEN'DEN SONRAKİ GÜCÜ KONTROL ETMEKTİR''

Adil Öksüz Mustafa Özcan'a bağlı çalışmış ama aynı zamanda Gülen'e sadakatinden de ödün vermemiş. Gülen, Öksüz'ün getirdiği bilgiler doğrultusunda örgüt içinde tasfiyeler yapmış. Güven duyduğu isimleri görevden almış. FETÖ içindeki kavgayı köpürterek örgütte yapmak istedikleri Gülen'den sonraki gücü kontrol etmektir. Bunun için tam yıkım yapmıyorlar.'

''FETÖ'CÜLER DARBE YİYİNCE SÜLEYMANCILAR BAYRAĞI DEVRALMIŞ''

Süleymancılar, FETÖ'cüler gibi 'dinler arası diyalog' adı altında İslam'ı emperyalistlerin kontrolü altına alınabilecek şekilde tahrip etme çalışması yapıyorlarmış. FETÖ'cüler darbe yiyince Süleymancılar bayrağı devralmış.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar… Filistinli yaşlı kadını parçalamaya çalışan İsrail köpeği öldürüldü! HAKAN FİDAN NEDEN 3. DÜNYA SAVAŞI UYARISI YAPTI? YENİ VERGİ PAKETİNDE NELER VAR? Gazzeli genç aklını yitirmek üzere! İsrail 1 ayda bu hale getirdi Bir milyar dolar bağış yapan Pepsi ile İsraillilerin katliam dansı!