Süleymancıların lideri Alihan Kuriş, FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesine heyet gönderdi! "Hatim okuyun" talimatı...

Süleymancılar Cemaati lideri Alihan Kuriş'in FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesine heyet gönderdiği öğrenildi. Ayrıca Kuriş'in Süleymancıların dünyadaki tüm yurtlarında Gülen için hatimler okutarak dua ettirdiği de söyleniyor.

20 Ekim'de öldüğü duyurulan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium spor kompleksinde ilginç bir cenaze töreni düzenlendi. 

İncilden pasajların okunduğu cenaze törenine katılanlar maske, şapka ve gözlük takarak yüzlerini gizledi. 

FETÖ cenazesinde en önde saf tutan kişilerin dua şekillerinden Süleymancılar cemaati üyesi olabileceğini SuperHaber olarak sizlere açıklamıştık. 

ALİHAN KURİŞ'TEN "GÜLEN'İN CENAZESİNE KATILIN" TALİMATI

Yapılan araştırmalar sonucunda FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesine Süleymancılar cemaati lideri Alihan Kuriş'in ABD'deki Süleymancılar'dan heyet oluşturarak "Gülen'in cenazesine katılın" talimatı verdiği öğrenildi. 

Süleymancılar cemaatinin yönettiği New York'taki Fatih Cami'nden bir grup hoca, cemaat lideri Alihan Kuriş'in talimatıyla FETÖ cenazesine katıldı.

VATANSIZ ELEBAŞI İÇİN HATİMLER OKUTTU

Ayrıca Alihan Kuriş'in Süleymancıların dünyadaki tüm yurtlarında Gülen için hatimler okutarak dua ettirdiği öğrenildi. 

İKİNCİ FETÖ...

SuperHaber olarak Alihan Kuriş'in FETÖ'den ihraç edilen Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ile görüşerek Türkiye’yi kaosa sürükleme planı yaptığını gündeme getirmiştik. 

Galatasaray'dan Beşiktaş'a kavga çıkartacak gönderme! Giovanni van Bronckhorst: Çift atladı, mideye vurdu, forma çekti... Salgın gibi yayılıyor... Milyonlarca dolarlık bütçe ayrıldı!
Sonraki Haber