Sultan Vahdettin'in torunu Fazile "Hanımsultan" son yolculuğuna uğurlandı

Sultan Vahdettin'in torunu, Hanzade Sultan ile Mısır Prensi Mehmet Ali İbrahim'in kızı, Osmanlı hanedanı mensubu 83 yaşındaki Prenses Sabiha Fazile İbrahim, İstanbul Bebek Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

ABDÜLMECİD EFENDİ'NİN SOYUNDAN

Sultan Vahideddin'in ve son Halife Abdülmecid Efendi'nin soyundan gelen Prenses Sabiha Fazile İbrahim, geçtiğimiz Cuma sabahı İstanbul'da hayatını kaybetmişti. 83 yaşında vefat eden Osmanlı Hanedan üyesi İbrahim için öğle namazını müteakip İstanbul Bebek Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, çocukları ve yakınlarının yanı sıra tarihçi İlber Ortaylı ve gazeteci Murat Bardakçı da katıldı. Sabiha Fazile İbrahim'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından 1998'de vefat eden annesi Zehra Hanzade Sultan'ın Aşiyan Mezarlığı'ndaki kabrine defnedildi.

Meteoroloji'den 29 Eylül 2024 Pazar günü için tahminler yayınlandı! Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Galatasaray farklı skoru koruyamadı, duraklamalarda yıkıldı! Tatiana'nın kusuru yok! Çarpan şahıs kask kamerasını yok etmiş "Okan Buruk’un kadro şımarıklığı ve fantezisi Galatasaray’ı yaktı!"