Süper Lig'de kıyasıya yarışta şampiyon Fenerbahçe olacak! Adana Demirspor, Bodrum, Hatayspor ve Gaziantep küme düşecek: İki dev sezonu aynı puanla bitirecek

Süper Lig'de 4 hafta geride kalırken; Galatasaray ve Beşiktaş 3'te 3, Fenerbahçe ise 4'te 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Dünyaca ünlü futbol veri analiz sitesi, Süper Lig'de sıralamayı tahmin etti. Buna göre Fenerbahçe, aynı puanla ligi bitireceği Galatasaray'ın önünde şampiyon olurken, Adana Demirspor, Bodrum FK, Hatayspor ve Gaziantep FK küme düşecek.

FENERBAHÇE SEZONU ŞAMPİYON TAMAMLAYACAK!

Süper Lig'de ilk 4 hafta geride kalırken, takımlar da bir yandan kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü futbol veri sitesi Euro Club Index, lig sıralaması tahminini paylaştı. Buna göre Fenerbahçe sezonu şampiyon tamamlarken, aynı puanda olan Galatasaray ikinci sırada yer aldı. Küme düşecek takımlar da belli oldu.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti!