Süper Lig'de yürekler ağıza geldi: Hareketsiz kaldı, ambulansla hastaneye kaldırıldı!

Süper Lig'in 7.hafta maçında Samsunpor, sahasında Göztepe'yi geriden gelerek 4-3 mağlup etti. Karşılaşmada Sarı-Kırmızılılar adına; Isaac Solet'in, Zeki Yavru ile kafa kafaya çarpışması sonucu Solet, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Süper Lig'in 7.hafta maçında Samsunpor, sahasında Göztepe'yi geriden gelerek 4-3 mağlup etti.

Karşılaşmada Sarı-Kırmızılılar adına; Isaac Solet'in, Zeki Yavru ile kafa kafaya çarpışması sonucu Solet, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

NASIL OLDU?

Samsunspor'dan Zeki Yavru ile Göztepe'den Isaac Solet, henüz maçın ilk dakikasında hava topu mücadelesinde çarpıştı. Kafasına darbe alan Solet hareketsiz şekilde yere düştü. Daha sonra sahaya ambulans girdi ve Isaac Solet hastaneye kaldırıldı. Solet'in durumunun iyi olduğu ve tedbir amaçlı hastaneye götürüldüğü bildirildi.

GÖZTEPE'DEN AÇIKLAMA

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, "Samsunspor ile oynadığımız karşılaşmanın ilk dakikasında rakip oyuncuyla girdiği hava topu mücadelesinde kafasına darbe alan oyuncumuz Isaac Solet, kısa süreli bilinç kaybı yaşamış, ancak şu anda bilinci açık ve sağlık durumu iyidir. Oyuncumuz kontrol amaçlı hastanede müşahede altında tutulmaktadır. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verildi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/Sa%C4%9Fl%C4%B1kRaporu?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SağlıkRaporu</a>: Samsunspor ile oynadığımız karşılaşmanın ilk dakikasında rakip oyuncuyla girdiği hava topu mücadelesinde kafasına darbe alan oyuncumuz Isaac Solet, kısa süreli bilinç kaybı yaşamış, ancak şu anda bilinci açık ve sağlık durumu iyidir.<br><br>Oyuncumuz kontrol amaçlı… <a href="https://t.co/EfWMSPYAL8">pic.twitter.com/EfWMSPYAL8</a></p>&mdash; Göztepe Spor Kulübü (@Goztepe) <a href="https://twitter.com/Goztepe/status/1840029757443850503?ref_src=twsrc%5Etfw">September 28, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Kerem Aktürkoğlu Portekiz Ligi'ni sallıyor: 'Sihirbaz' yine attı! 29 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! 29 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!
Sonraki Haber