Survivor All Star 30 Mayıs 2024! Haftanın ikinci dokunulmazlığı kimin? Eleme potasına kim girdi? İşte bölümden detaylar...

SURVİVOR ALL STAR'DA GECENİN DOKUNULMAZLIĞI KİMİN?

Survivor All Star 30 Mayıs 2024 haftanın ikinci dokunulmazlığı kimin? Finale kalan Hilmicem ve Atakan arasında heyecanlı bir mücadele yaşandı. Hilmicem 3-2'lik skorla Atakan'ı yendi ve dokunulmaz oldu.

Haftanın 2. dokunulmazlığını HİLMİCEM kazandı.

HİLMİCEM'İN AÇIKLAMALARI

Hilmicem, ''Survivor hayatımda oynadığım en keyifli oyunlardı. Çok keyifliydi. Ben çok şanslı biriyim. Ablama hediye etmek istiyorum. Bugünlere gelmemin en büyük sebebi o dur. Akşam isim söyleyeceğim üzerimde ağırlık var. Bu da oyunun bir kuralı. Mutluyum. Yoruldum. '' dedi.

Hilmicem ödülü birlikte değerlendirmek için Atakan, Yunus Emre ve Merve'yi seçti. Atakan ve Batuhan söz hakkı aldı ve şunları söyledi: Atakan: Yarının garantisi yok. Yarını düşünmek istemiyorum. Bugün kazandık mutluyuz. Batuhan: Olacakları birazcık tahmin ediyorum. Şansım var. Üçüncü oyunu kazanırsam kendimi kurtarırım. Bu şans bende var. Kendi ismimin çıkacağını düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı.

Survivor'da Hilmicem gitme adayı olarak ''Düellonun ilk ismi bir şampiyon, ikinci ismi neden şampiyon olmasın? Güzel bir düello izleriz.'' cümlelerini belirtti.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları