Survivor Burak Yurdugör kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Survivor Burak Yurdugör kimdir? TV8 ekranlarında 16 Şubat'ta başlayacak olan Survivor'ın yarışmacıları belli oldu. Survivor'ın Gönüller kadrosunda yarışacak isimlerden biri ise Burak Yurugör oldu. Peki Burak Yurdugör kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Survivor Burak Yurdugör kimdir? Reyting yarışında pek çok yapımı geride bırakan Survivor yeni sezonu ile kısa bir süre sonra izleyicilerle buluşacak. Burak Yurdugör, Survivor 2020 kadrosunda yer alan isimler arasında yer aldı. Peki Burak Yurdugör kaç yaşında?

SURVIVOR BURAK YURDUGÖR KİMDİR?

21 yaşında olan Burak Yurdugör İstanbul'da doğdu. Babası İsviçre Zurich doğumlu fakat kökeni İstanbul ve Yemen'e dayanıyor. Babannesi ve ailesi ile beraber yaşıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümünden mezun.

Şuan da ise Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümü okuyor.

Yüzme branşı ile belli bir süre basketbolu beraber oynadı ve üniversitede de kısa süreliğine amerikan futbolu oynadı. Aktif olarak şuan da crossfit ve fitness ile uğraşıyor.

Twente - Fenerbahçe | Canlı maç anlatımı Beşiktaş - Eintracht Frankfurt | Canlı maç anlatımı Bakan Yerlikaya: Tuzla'da polis noktasına saldırı düzenlendi
Sonraki Haber