Survivor Nisa ile Sercan sevgili mi? Sercan Nisa'ya aşık mı?

Survivor Nisa ile Sercan sevgili mi? Survivor 2020'de aşk dedikoduları devam ediyor. Ünlüler takımında bulunan Sercan'ın, gönüllüler takımında bulunan Nisa'ya aşık olduğu iddia ediliyor. Acun Ilıcalı'nın da yorum getirdiği konu hakkında neler yaşandığı merak ediliyor. Sercan Nisa'ya aşık mı? Sorusunun yanıtı aranıyor. İşte Survivor Nisa ile Sercan sevgili mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Nisa ile Sercan sevgili mi? Ünlüler takımında bulunan Sercan'ın, gönüllüler takımında bulunan Nisa'ya aşık olduğu iddia ediliyor. Acun Ilıcalı'nın da yorum getirdiği konu hakkında neler yaşandığı merak ediliyor. Sercan Nisa'ya aşık mı? Sorusunun yanıtı aranıyor. Survivor 2020'de aşk dedikoduları devam ediyor. İşte Survivor Nisa ile Sercan sevgili mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR SERCAN VE NİSA SEVGİLİ Mİ?

Acun Ilıcalı, bugün yaptığı canlı yayında konuyla ilgili şunları söyledi: Sercan’ın Nisa’ya bir ilgisi var onu görebiliyorum ama Nisan’dan Sercan’a karşı bir ilgi var mı daha göremedik. Biz de sizin gibi ekrandan izliyoruz. Çok yorum yapmak istemem.

NİSA’YA YAPTIĞI JEST DİKKATLERDEN KAÇMADI

Survivor’da açık arttırma oyunundan sonra yarışmacılar, kazandıkları paralar ile sevdikleri yemekleri almaya çalışırken Sercan'ın Nisa'ya taptığı jest dikkatlerden kaçmadı. Nisa'nın teklifinden sonra kendi teklifini geri çeken Sercan,’Nisa’ya kıyamıyorum o yesin’ dedi. Takım arkadaşlarının da açık artırmaya girmesini engelledi. Sercan'ın bu hareketi ikili arasında aşk mı var sorusunu akıllara getirdi.

1 Ekim 2024'te hangi atlar pistte buluşacak? İşte tam koşu programı! At yarışı koşu sonuçları 30 Eylül 2024! Hangi atlar kazandı? Dizi setinde trajedi: Oyuncularla vedalaşıp köprüden atladı!
Sonraki Haber