Survivor salıncak yarışmasını kim kazandı? Survivor salıncak oylamasını hangi takım kazandı?

Survivor salıncak yarışmasını kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan sürüyor. Ünlüler ve gönüllüler arasında en güzel salıncak yapımı yarışması devam ediyor. Acun.com üzerinden yapılan oylamanın sonucu araştırılmaya başlandı. İşte Survivor salıncak oylamasını hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor salıncak yarışmasını kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programı Survivor 2020'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. İki takım arasında en güzel salıncağı yapma yarışı devam ediyor. Acun.com üzerinden yapılan oylamanın sonucu araştırılmaya başlandı. İşte Survivor salıncak oylamasını hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR SALINCAK YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Yarışmayı kazanan takım oylama sonucunda Gönüllüler Takım oldu.

GÖNÜLLÜLERDE SMS SIRALAMASINDA İLK İKİ SIRAYI KİMLER ALDI?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllülerde birleşme partisi sonrasında eleme sistemi değişti. Buna göre Cumartesi ve Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu sırasıyla kaybeden Gönüllüler ve Ünlüler için Cumartesi ve Pazar günü SMS oylaması yapıldı.

Gönüllüler takımında Barış’ın ilk iki sırada alması ile eleme adaylığı düştü. Bu yüzden SMS sıralamasında 3 bir isim daha açıklandı. Gönüllülerde diğer isimler Evrim ve Cemal Can oldu.

ÜNLÜLERDE SMS SIRALAMASINDA İLK İKİ SIRAYI KİMLER ALDI?

Ünlüler takımında ise SMS sıralamasında ilk iki sırayı alan isim Mert ve Aycan oldu.

SURVIVOR’DA HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor’da SMS sıralamasının açıklanması ile birlikte haftanın eleme adayları da belli oldu. Gönüllüler takımından Barış, eleme adayı olarak Gizem’i seçti. Evrim ise Ardahan’ın ismini verirken Cemal Can ise Yasin’in adını söyledi.

Ünlüler takımında ise Mert’in söylediği isim Yunus Emre olurken Aycan’ın verdiği isim Elif oldu.

SURVIVOR’DAN KİM ELENDİ?

Survivor’da bu haftanın eleme adayları; Ezgi, Yunus Emre, Elif, Gizem, Ardahan, Yasin oldu. Bu isimler arasından ise Survivor 10. hafta SMS sıralamasına göre en az oyu alan Ezgi, Survivor’dan elenen isim oldu.

Merkez Bankası yalanladı! Konkordatoda işin aslı öyle değil Aziz Yıldırım'dan saldırıya uğrayan Serhat Akın'a ziyaret ''Can güvenliğim yok'' diyerek yardım çağrısında bulundu!
Sonraki Haber