Suya atın, bekletin ve tüketin! Yağ yakımını hızlandıran incir kürü nasıl yapılır?

Son zamanlarda sağlıklı zayıflama yöntemlerinde sıkça karşımıza çıkan incir kürü, zayıflamak isteyenlerin yeni gözdesi haline geldi. Peki, incir kürü gerçekten kilo vermeye yardımcı oluyor mu? Bu sorunun cevabını bulmak için uzman görüşlerine başvurduk ve merak edilenleri araştırdık. İşte incir kürü hakkında bilmeniz gerekenler...

İncir, yüksek lif içeriği sayesinde tokluk hissi vererek aşırı yemeyi önleyebilir ve bağırsak sağlığını destekler. Ancak tek başına bir kilo verme mucizesi değildir. Kilo vermek için dengeli beslenme ve düzenli egzersiz olmazsa olmazdır. İncir kürü, bu süreçte size destek olabilir. İçeriğindeki doğal şekerler enerji verirken, lifler sindirimi düzenler. Ancak, herhangi bir besin takviyesi veya diyet programına başlamadan önce mutlaka bir diyetisyene danışmanız önemlidir.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Türkiye'yi yasa boğan o kara günde neler yaşandı? Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!