Tam bağımsız olma yolunda emin adımlarla! Türkiye "Mavi Vatan"da da yerli ve milli sistemleri kullanıyor

Türkiye "tam bağımsız" olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Öyle ki mavi vatanda da TÜBİTAK tarafından geliştirilen, su altında ve üstünde çok kritik görevlerde kullanılan yerli ve milli sistemler kullanıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kaçır sosyal medya da yaptığı açıklamada "Kritik teknolojilerde tam bağımsızlık hedefiyle, büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" derken, "Milli Teknoloji Hamlesi'yle Mavi Vatan'da tam bağımsız Türkiye" ifadelerini kullandı.

Türkiye "tam bağımsız" olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sanayii ve Teknoji Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada mavi vatanda kritik görevlerde kullanılan ve TÜBİTAK tarafından geliştilen yerli ve milli teknolojilere ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Malatya'da gece yarısı korkutan deprem!