Tamirhane filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici konusu ile Tamirhane filmi büyük beğeni topladı. Tamirhane filmi, 11 Kasım 2022 günü sinema severler ile buluşan macera ve komedi temalı bir filmdir. İzleyiciler tarafından Tamirhane filmi konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmektedir. Peki Tamirhane filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

11 Kasım 2022 tarihinde sinama severler ile buluşan Tamirhane filmi usta oyuncu kadrosu ve etkileyici konusu ile kendine hayran bırakıyor. Başrollerinde Nejat İşler, Erkan Kolçak Köstendil ve  Rıza Kocaoğlu bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Erkan Kolçak Köstendil'in oturduğu filmin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak edilmektedirler. Peki Tamirhane filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar...

TAMİRHANE FİLMİ KONUSU 

Müjdat ve Yılmaz uzun seneler yetiştirme yurdunda birlikte kalan ve kader dostu olan iki kişidir. Kendileri gibi yetimhanede büyüyen manevi babaları Erkan ve Bülent’ten bir boya ve kaporta atölyesi miras kalır.

Yılmaz ve Müjdat bir gün yaşlı bir adamın arabasını iki blok öteye park etmeyi planlarlar. Ancak yaşlı adam arabayla doğrudan temas halinde olduklarını görünce kalbi buna dayanamaz ve vefat eder. Olaylar bambaşka bir yola sapar. Cesedi ne yapacaklarını bilemeyen ikili, sonunda cesedi yakıt deposuna koymaya karar verir. Yılmaz ve Müjdat, cesedin bulunduğu su deposundan alınan tiner ile aracın daha iyi boyandığını fark ederek günlük hayatlarına dönerek arabayı boyamaya devam eder.

Tamirhane filmi daha ilk dakikalarından bizi olayların için çekmeye başlıyor. Normal yapımlardan ilk başlarda karakterler tanıtılırken bu yapımda direkt olarak olaylar örgüsüne başlıyoruz. Senaryo karakterlerin yanı sıra seyircileri de hazırlıksız yakalıyor. Film sürekli olarak kara mizah tonunda ilerliyor. Tüm bunları birleştirdiğimiz zaman Tamirhane güzel bir yapım gibi duruyor. Türk komedisinin sorunlarından bir olan avam esprilere bu yapımda pek rastlamıyorsunuz. Bu durum Türk sinemasından pek rastlanan bir durum değil!

TAMİRHANE FİLMİ OYUNCU KADROSU

Nejat işler – Yılmaz 
Rıza Kocaoğlu – Müjdat 
Merve Dizdar – Aynur 
Bülent Şakrak – Ayhan 
Ali Seçkiner Alıcı – Kayhan 
Gökhan Kıraç – Zargana 
Engin Hepileri – Gürdal 
Yaren Alaca – Meral
Rızacan Durmuş – Eren 
Erkan Can – Polis 
Erkan Kolçak Köstendil

Makine Mühendisi Zahide Güçlü Ekici'nin hikayesi yürekleri sızlattı SMO PKK’yı katyuşa füzesi ve 82’lik havan ile vuruyor Avrupa ülkelerinden TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına kınama
Sonraki Haber