Tansel Öngel: ''Özel ilgi alanım mezarlık gezmek''

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla NTV ekranlarında yayınlanan 'Empati' programına konuk olan oyuncu Tansel Öngel, ''Benim özel ilgi alanım mezarlık dolaşmaktır.'' şeklindeki açıklamasıyla şaşırttı.

Final yapan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Naci Ataç karakteriyle büyük beğeni kazanan 46 yaşındaki oyuncu Deniz Tansel Öngel, NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla yayınlanan Empati programının konuğu oldu. Öngel programdaki itirafıyla şaşırttı.


Özel ilgi alanını mezarlık gezmek olduğunu söyleyen Tansel Öngel, “Benim özel ilgi alanım mezarlık dolaşmaktır. Çocukken izci arkadaşlarımla birlikte mezarlıklardan çok korkardık. Kimsenin olmadığı bir gece mezarlığa gittim çünkü bu korkuyla baş edebilmem gerekiyordu. Sonrasında mezarlıkların bir veda kültürü olduğunu ve bu kültürün böyle yaşandığını öğrendim. Bütün kültürlerde mezarlıklar vedalaşma duygusunu hatırlatır” dedi.

Babalık duygusu ile ilgili düşüncelerini de paylaşan oyuncu, “Şimdiye kadar olmadı ama babalık duygusunu başka yollarla deneyimledim. Mesela 11 yaşında bir köpeğim var, evlatla kıyaslanmaz gibi gözüküyor ama kıyaslanıyor. Ayrıca babalık duygusunu yaşatan evladım gibi gördüğüm çocuklar var" şeklinde konuştu.

Kamala Harris'ten 'İran'ı vururuz' tehdidi: Tüm seçenekler masada! ''AB, sığınmacılar için değil geri dönmeleri için para veriyor!'' İstanbul'da büyük operasyon: Araçlar tek tek tarandı
Sonraki Haber