Tansu Biçer kimdir? Tülin Özen'in sevgilisi Tansu Biçer ile görüntüleri!

Tülin Özen'in sevgilisi Tansu Biçer kimdir? Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan Tülin Özen oyuncu sevgilisi Tansu Biçer ile Akmerkez'de görüntülendi. Özen ve Biçer Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler'de dizide birlikte oynadılar. Peki Tülin Özen'in sevgilisi Tansu Biçer kimdir? Detaylar haberimizde...

Tülin Özen'in sevgilisi Tansu Biçer kimdir? Kısa bir süre önce 45.bölümü ile ekranlara veda eden Ufak Tefek Cinayetler'da Arzu karakterini canlandıran Tülin Özen sevgilisi Tansu Biçer'le Akmerkez'de görüntülendi. İki ünlü oyuncu aynı dizide oynadılar. Peki Tülin Özen'in sevgilisi Tansu Biçer kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Milliyet'in haberine göre; Objektiflerin doğrultulmasından rahatsız olduğunu hareketleriyle belli eden oyuncu, yaşadığı hayatın dışında bir insan olduğunu söyledi. Özen, “Benim derdim sizlere fotoğraf verip ünlü olmak değil. İyi insan olmak. Ben çıkıp insan hikayesi anlatıyorum, isteyen de var istemeyende var. Ben istemeyenlerdenim, isteyenleri çekin" diyerek tepki gösterdi. Tansu Biçer ise sevgilisinin bu tavrına destek çıktı.

 TANSU BİÇER KİMDİR?

4 Temmuz 1978 yılında Ankara'da doğdu. İzmir'de Karşıyaka Şemikler Lisesi'nden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü 2001 yılında bitirdi. 2001/2002 sezonunda Tiyatro Anadolu'da oyuncu olarak çalıştı. 2002 yılında İstanbul'a yerleşti ve Semaver Kumpanya'nın kuruluş çalışmalarında yer aldı. Semaver Kumpanya'nın en tanınan oyuncularından biridir. İstanbul'a yerleştiği yıldan itibaren tiyatro aktörlüğünün yanı sıra çeşitli sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

Tansu Biçer, Ali Aydın'ın yönetmenliğini yaptığı Küf adlı sinema filmdeki rolüyle 2012 yılındaki 49. Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştır.

TÜLİN ÖZEN KİMDİR?

24 Aralık 1979 tarihinde İskenderun’da doğan Tülin Özen’in annesi ve babası mühendis ve bir kız kardeşi bulunuyor. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliğindeki eğitimini 3. sınıfta bırakarak, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okumaya karar vermiş ve eğitimini orada tamamlamıştır. Profesyonel oyunculuğa Devlet Tiyatroları'nda “Kaygusuz Abdal” oyununda rol alarak başlayan Özen, televizyon kariyerine ise “Aynalar” dizisiyle başlamış ancak “Beyaz Gelincik” dizisinde oynadığı Meryemce karakteriyle televizyon izleyicisi tarafından da tanınmıştır. Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde ve Türkiye'nin ilk profesyonel internet dizisi olan Masum'da rol almıştır.

İlk filmi “Meleğin Düşüşü” ile Altın Portakal Ödülleri, “En iyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazanmıştır. Son olarak, Beyaz Gelincik adlı dizinde başkarakteri canlandırmıştır. Başarılı oyuncu yan flüt ve perküsyon çalıyor.

2. sezonu yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde iki çocuğu olan domestik maharetli bir ev hanımı, kızlar grubunun en sakini ama aynı zamanda en delifişeği Arzu Kara karakterini canlandıran 39 yaşındaki Tülin Özen 1.63 metre boyunda, 55 kilo ve Oğlak burcudur.

ÖDÜLLER:

41.Siyad Türk Sineması Ödülleri, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Vicdan) – 2009
14.Sadri Alışık Ödülleri, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Vicdan) – 2009

16. Uluslararası Altın Koza Film Festivali, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Vicdan) – 2009

16. Ankara Film Festivali, Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu (Meleğin Düşüşü) – 2005

11.Nürnberg Türkiye/Almanya Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu (Meleğin Düşüşü) – 2006

41. Antalya Film Şenliği, En İyi Kadın Oyuncu (Meleğin Düşüşü) – 2004

Tülin Özen’in rol aldığı diziler ve filmler:

2017 – Ufak Tefek Cinayetler (Arzu)
2017 – Masum (Emel)
2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem (Handan Sultan)
2015 – Abluka (Meral) (Sinema Filmi)
2014 – Pek Yakında (Arzu Yıldız) (Sinema Filmi)
2014 – Gülümse (Sinema Filmi)
2013 – Aldırma Gönül (Gönül)
2013 – Mavi Dalga (Ceylan) (Sinema Filmi)
2013 – Karnaval (Demet) (Sinema Filmi)
2012 – Yalan Dünya
2012 – Yük (Sinema Filmi)
2012 – Bal (Zehra) (Sinema Filmi)
2011 – Mi Hatice (Hatice) (Kısa Film)
2011 – Bizim Yenge (Zeyno)
2011 – Üsküdar’a Giderken (Ayşe)
2010 – Kapalı Çarşı (Seher)
2008 – Cennetin Çocukları (Cennnet)
2008 – Vicdan (Songül) (Sinema Filmi)
2008 – Süt (Sinema Filmi)
2007 – Yarın Geçti (Sinema Filmi)
2006 – Rüya Gibi (Filiz)
2005 – Beyaz Gelincik (Meryemce)
2005 – Meleğin Düşüşü (Zeynep) (Sinema Filmi)
2004 – Aynalar (Melda)
2004 – En Son Babalar Duyar (Güzide)

İstanbul'da toplu taşıma bugün ücretsiz Hamster Kombat günlük şifre 6 Ekim! Yapay Zekânın Sanata Etkisi
Sonraki Haber