Tarihin en acı tablosu: En çok bomba Gazze’ye yağdırıldı...

Gazze'deki saldırılar, İkinci Dünya Savaşı'nın yıkımını dahi geride bırakarak, tarihin en büyük trajedilerinden birine dönüşüyor. Tam 324 gündür devam eden bombardımanlarda, 81 bin ton bomba kullanıldı ve 40 bini aşkın Filistinli hayatını kaybetti. Milyonlarca insan evlerini terk etmek zorunda kalırken, bu insanlık dramı dünya tarihine kara bir leke olarak geçiyor.

Tarihin en yıkıcı olaylarından biri olarak hafızalara kazınan İkinci Dünya Savaşı, Londra Blitz saldırıları, Hiroşima ve Nagazaki'ye atılan atom bombaları, Dresden bombardımanı gibi büyük trajedilerle anılsa da, günümüzde Gazze'de yaşananlar bu acı olayları bile geride bırakacak boyutta bir felaketi gözler önüne seriyor. İsrail ordusunun 7 Ekim 2023'ten beri devam eden şiddetli hava saldırıları, modern çağın en büyük insani krizlerinden birini doğurdu.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?